bunnylang (bunnylang) wrote,
bunnylang
bunnylang

Am visat foarte hipnotic, m-am trezit la propriu ca din transă. Plecam cu fractalul în Turcia, într-o croazieră/călătorie pe un soi de vapor sau avion. Ar fi trebuit să avem rezervări luxoase, înaintam cu un soi de ceferist pe un coridor larg pe care ne blocau trecerea șiruri de scaune cu pasageri cu bilete cu prețuri mici, femei care mîncau din sacoșe, iar scaunele și pasagerii se fereau din calea noastră cumva. Am ajuns la zona noastră, ar fi trebuit să intrăm în niște nișe încuiate din perete, ca un fel de dulăpioare de morgă. Fractalul s-a repezit undeva înapoi să cumpere prezervative, îl disprețuiam, mi-era teamă să-i spun că vor fi inutile, tînjeam după Celălalt, aflat undeva departe.

Urmează o cazare la un fel de hotel, dar era doar o altă etapă dinainte de plecarea propriu-zisă, hotelul avea niște camere luxoase pentru noi, așa știam dinainte să ajungem la recepție (acum îmi dau seama că e același pattern ca și la vapor), însă în rest bîntuiau pe holuri oameni foarte săraci, dezgustători la vedere, locuiau în unele camere, zăceau pe jos.

Hotelul se afla pe marginea unui fel de rîu, pe celălalt mal zăream deja, ca printr-un perete de sticlă de pe malul nostru, ca printr-un fund de borcan deformant, încăperi și străzi dintr-o străinătate germanică pe care o admiram.

Port un capot, stau într-un fel de șezlong foarte confortabil, fractalul spune că se duce să facă o baie în rîu/mare. Mi-e străin, mă iau totuși după el, vreau să văd apa. Ajung la capătul peretelui de sticlă, acolo, la intrarea pe podul pe care trebuie să-l trec, dau peste un soi de ședință foto coordonată de Al Treilea, cunoscut, dar total neprevăzut, emoționant și inaccesibil. Stingherită, trec repede printre oameni și am impresia că se fotografiază la un moment dat, iar eu stric poza respectivă. Traversez podul, dar rîul nu mai există, e doar o albie secată, bolovăniș, aluviuni.

Inexplicabilă piscină, încăpere cu apă adîncă, foarte limpede și verde, extraordinară vizual, e și caldă, plutim/înotăm mai mulți, e și Al Treilea, mă atinge cineva, mă încolăcește cu picioarele, nu știu sigur cine e, mă desprind, cred că era el.

Un drum de țară, merg singură, foarte supărată, către o acasă fractalică, gîndind la Celălalt. Pustiu, noroios, lut, maro, cîmpie goală, sunt foarte aproape de casă, care e doar o curte cu o cocioabă fără acoperiș, camerele mi se par niște cotețe de porci, mizerabile, dintr-o astfel de încăpere fără tavan se ițesc două capete, fac duș, îmi spun, e fractalul cu un alt bărbat. Sunt încă pe uliță, apare brusc Al Treilea, sunt uluită, emoționată, vrem să facem dragoste, îmi dau seama că ne vede fractalul.
Subscribe

 • (no subject)

  Ce Mi-ar Plăcea: să fiu dominată, să mi se spună: trebuie să citești asta, trebuie să vezi asta. trebuie să asculți asta. trebuie să mă lași să te…

 • (no subject)

  S-a dus (dracului) toată odihna. Zombie contracronometru. Deadline marți, joi, vineri. Care muzică, de unde citit, de unde gîndit. Doar la job,…

 • (no subject)

  Life project. Avantajul aglomerației la piscină, înoți pur și simplu. Ba la saună am stat chiar întinsă. Vreau să plutesc absolut, să zîmbesc idiotic…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments